Αλλαγή βασικού σε 90 δευτερόλεπτα!
Ετοιμάζεσαι να παίξεις τον αγώνα. Ντύνεσαι, φοράς παπούτσια, γάντια, φτιάχνεσαι ψυχολογικά να αποκρούσεις όλες τις επιθέσεις των αντιπάλων, παίζεις 90 δευτερόλεπτα και γίνεσαι αλλαγή. Πώς;
Ο Νίκι Γουίβερ (φωτογραφία), τερματοφύλακας της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ δηλώθηκε βασικός στον αγώνα για το Johnstone’s Paint Trophy, αλλά πριν συμπληρώσει ενάμισι λεπτό στο παιχνίδι έγινε αλλαγή. Η αντικατάστασή του παραξένεψε τον ίδιο, τους φιλάθλους, τ0υς συμπαίκτες και τους αντιπάλους, πλην όμως, εξήγησε υπήρξε.
Ο μάνατζερ της ομάδας Γκάρι Μέγσκον προφανώς, στον αγώνα με την Μπράντφορντ, έκανε λάθος το οποίο μόλις συνειδητοποίησε έσπευσε να διορθώσει. Βάσει των κανονισμών στην Αγγλία, οφείλει να παρατάξει έξι παίκτες από την ομάδα που κατέβασε στο προηγούμενο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν είχε συμβεί, γι’ αυτό και στο 18′ έκανε και άλλη αλλαγή, έβγαλε τον Ντέιβιντ Πράτον και έβαλε τον Χοσέ Βίτερ Σαρμέγκο.
Ο Γουίβερ, πάντως, θα το φυσά και δεν θα κρυώνει…