ΣΠΟΡ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η δευτεραθλήτρια Ευρώπης

"Μόνιμη" στο Προεδρικό μέγαρο έχει γίνει η Εθνική μας ομάδα γυναικών, και πως αλλιώς από τη στιγμή που πανηγυρίζει τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η δευτεραθλήτρια Ευρώπης

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Τρίτης (07/02) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που κατέκτησε το ασημένιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Το παρών θα δώσουν οι 13 αθλήτριες (Κούβδου Έλενα, Τσουκαλά Χριστίνα, Μελιδόνη Άντι, Ψούνη Ηλέκτρα, Λιόση Κική, Αβραμίδου Άλκηστη, Ασημάκη Αλεξάνδρα, Ρουμπέση Αντιγόνη, Γερόλυμου Αγγελική, Μανωλιουδάκη Φιλιώ, Αντωνάκου Σταυρούλα, Λαρά Γιούλη, Δαιαμαντοπούλου Χρυσούλα), ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης με τον συνεργάτη του Σάκη Κεχαγιά, ο γιατρός της ΚΟΕ Κυριάκος Νανούσης και ο διευθυντής της Ομοσπονδίας και υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης της Εθνικής, Γιώργος Χριστοφοράτος. Τους προαναφερόμενους θα συνοδέψει ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν έξι μήνες η Εθνική είχε επισκεφτεί και πάλι τον πρώτο πολίτη της χώρας λόγω, τότε, του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ