ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

5η αγ.: Ανεμος κορυφής για Αϊντχόφεν (vids)

Στο Τσάμπιονς Λιγκ παραπαίει, στο πρωτάθλημα δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο το... χωριό είναι αλλιώς για την Αϊντχόφεν. Παρά τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις, οι πρωταθλητές Ολλανδίας ξέρουν να παίρνουν τα αποτελέσματα στην Eredivisie και δη στο "Φίλιπς Στάντιον" και στην 5η αγωνιστική επικράτησαν της Ντε Γκράαφσαπ με 3-0.

5η αγ.: Ανεμος κορυφής για Αϊντχόφεν (vids)

Ο Νορντίν Αμραμπάτ “σέρβιρε” και ο Ντάνκο Λάζοβιτς σκόραρε στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για το συγκρότημα του Χουμπ Στέφενς. Ο Ιμπραΐμ Αφελάι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του με γκολ στο 79ο λεπτό και το 3-0 ήρθε πολύ εύκολα για την Αϊντχόφεν.

Μακριά από το Αμστερνταμ ο Αγιαξ φαίνεται πως χάνει μεγάλο μέρος των δυνάμεών του και η αναμέτρηση κόντρα στη Χέρενφεν ήταν ενδεικτική. Ο “Αίαντας” βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέσσερα γκολ με τη συμπλήρωση της πρώτης ώρας αγώνα και οι Κλάας Γιαν Χούντελααρ και Λουίς Σουάρεζ περιόρισαν το μέγεθος της συντριβής στα τελευταία λεπτά. Ο Ντάνιελ Πράνιτς στις καθυστερήσεις, πάντως, με δεύτερο πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Φέγενορντ στο πρωτάθλημα, όπου για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη. Αυτή τη φορά υποδέχθηκε στο “Ντε Κάιπ” τη Ναϊμέγκεν και γνώρισε την ήττα με 2-0. Εξι λεπτά απροσεξίας ήταν αρκετά για τους φιλοξενούμενους, που με τον Τιμ Γιάνσεν πήραν προβάδισμα στο 49′ και με τον Σαΐντί Ντιμπαζονκιζά στο 55′ άφησαν τους γηπεδούχους να κυνηγούν δίχως επιτυχία στο σκορ.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Αλκμααρ-Σπάρτα Ρότερνταμ 6-0
Φίτεσε-Βίλεμ 2-2

Αϊντχόφεν-Ντε Γκράαφσαπ 3-0
Χέρακλες-Ρόντα 2-0
Χρόνινχεν-Ντεν Χάαγκ 3-0
Φόλενταμ-Μπρέντα 2-4

Φέγενορντ-Ναϊμέγκεν 0-2
Ουτρέχτη-Τβέντε 3-0
Χέρενφεν-Αγιαξ 5-2


Αϊντχόφεν-Ντε Γκράαφσαπ 3-0

Χέρενφεν-Αγιαξ 5-2

Φέγενορντ-Ναϊμέγκεν 0-2


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK