ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματσιγιάουσκας: “Είμαι ευτυχισμένος και όχι τουρίστας”

Συνέντευξη στην λιθουανική εφημερίδα "Klaipeda" παραχώρησε ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας. Ο Λιθουανός γκαρντ του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως είναι ευτυχισμένος στον Πειραιά και πως δεν ήθελε να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, γιατί δεν είναι...τουρίστας.

Ματσιγιάουσκας: “Είμαι ευτυχισμένος και όχι τουρίστας”
Συνέντευξη στην λιθουανική εφημερίδα “Klaipeda” παραχώρησε ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας. Ο Λιθουανός γκαρντ
του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως είναι ευτυχισμένος στον Πειραιά και πως δεν ήθελε να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, γιατί δεν είναι…τουρίστας.

O “Μάτσας” αναφέρθηκε στις ημέρες που έχει περάσει στον Πειραιά λέγοντας: “Θα παραμείνω στην Λιθουανία για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα πάω στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασίας. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι φιλόδοξη, οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές είναι καλοί και η πόλη είναι όμορφη”.

Όσον αφορά την απόφαση του να μην κατέβει με τη Λιθουανία στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας τόνισε: ” Με άφησε, δεν με άφησε ο Ολυμπιακός, όλοι έχουν κι από κάτι να πουν. Δεν μπορώ να παίξω σε φουλ ρυθμό. Να πήγαινα στην Ισπανία για τουρισμό; Θέλω να παίζω και να είμαι σημαντικός, δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο. Είναι προτιμότερο να κάνω υπομονή, να είμαι απολύτως υγιής και όταν έρθει η ώρα θα παίξω”.

Για την πορεία της υγείας του ο Ματσιγιάουσκας είπε: “Είμαι καλύτερα απ’ ότι ήμουν πριν δύο μήνες. Έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. Θα προσπαθήσω να φτάσω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προτού πάω στην Ελλάδα”.

Τελειώνοντας τα λεγόμενα του ο αστέρας των Πειραιωτών ξεκαθάρισε πως υπήρξε μία ενδιαφέρουσα εμπειρία για τον ίδιο, την οποία όμως δύσκολα θα επαναλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK