ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Εφές από τον πάγκο προτίμησε ο Ερντογκάν

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Σερκάν Ερντογκάν. Έπειτα από δύο χρόνια στην Τάου Κεράμικα ο Τούρκος γκαρντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές Πίλσεν, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας.

Την Εφές από τον πάγκο προτίμησε ο Ερντογκάν
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Σερκάν Ερντογκάν. Έπειτα από δύο χρόνια στην Τάου Κεράμικα ο Τούρκος γκαρντ
αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές Πίλσεν, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας.

O 30χρονος γκαρντ με το “φαρμακερό” χέρι είδε ότι η ομάδα του προσπαθεί να αποκτήσει τον Γκόρνταν Γκίριτσεκ και στο φόβο του να βρεθεί σε δεύτερη μοίρα αποφάσισε να πιάσει…Πόλη και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Για την υπογραφή του Ερντογκάν…περίμενε εδώ και καιρό και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Τούρκος προτίμησε να παίξει στην Ευρωλίγκα με την Εφές, που θα αποτελέσει την 4η τουρκική ομάδα, που πρόκειται να “υπηρετήσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ