ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε Πόποβιτς η ΑΕΚ

Στην απόκτηση του Κροάτη επιθετικού Ζντράφκο Πόποβιτς προχώρησε η ΑΕΚ. Στο παρελθόν ο Πόποβιτς είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τις φανέλες του ΟΦΗ, του Ατρόμητου και του Λεβαδειακού.

Πήρε Πόποβιτς η ΑΕΚ

Η ανακοίνωση:

“Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κροάτη επιθετικό Zdravko Popovic.

Ο ποδοσφαιριστής ( ημ. γέννησης 02/01/1983 ) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δύο χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο.

Δήλωση του ποδοσφαιριστή

” Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ, μια ομάδα με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω κι εγώ τις υπηρεσίες μου στη προσπάθεια για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία που πρέπει να είναι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν απαιτήσεις από όλους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Πέρυσι ο Πόποβιτς αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Σίμουρκ, μετρώντας 28 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο Πόποβιτς έρχεται στην ΑΕΚ να πλαισιώσει στην επίθεση τον συμπατριώτη του Ιβάν Μπρέσεβιτς, δίδυμο από το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία του θητεία στην ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Κροάτη φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ