ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Παραποιεί τα γεγονότα η αστυνομία”, λένε στον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διατυπώνει σοβαρές ενστάσεις για την κλήση σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League εξαιτίας όσων συνέβησαν στη Λειβαδιά και θεωρεί ότι η ΕΛΑΣ παραποίησε τα γεγονότα στην έκθεσή της.

“Παραποιεί τα γεγονότα η αστυνομία”, λένε στον Παναθηναϊκό

Εντονες ενστάσεις και απορίες σχετικά με την κλήση σε απολογία για όσα έγιναν στη Λειβαδιά εκφράζουν τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι διοικούντες τους “πράσινους” τονίζουν ότι η έκθεση της αστυνομικής διεύθυνσης Βοιωτίας (με βάση την οποία κλήθηκαν σε απολογία) παραποιεί τα γεγονότα. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία γα επίθεση των οπαδών στις αστυνομικές δυνάμεις και αφήνουν να διαρρεύσει ότι διαθέτουν στοιχεία που πιστοποιούν το αντίθετο.

Σε κάθε περίπτωση, η “πράσινη” ΠΑΕ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ