Πλέι άουτ: Σώθηκε η ΑΓΕ Κορίνθου
Η ΑΓΕ Κορίνθου ήταν τελικά αυτή που βγήκε «ζωντανή» από τη διαδικασία των πλέι άουτ, εξασφαλίζοντας έστω και με δραματικό τρόπο την παραμονή της στην Α2 ανδρών και δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο για την Β΄ Εθνική στον Απόλλωνα Αθηνών.
Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα, που έγινε το Σάββατο (09/05) στην πόλη της Πελοποννήσου, η ομάδα του Ανδρεόπουλου πέτυχε το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, με 3-2 σετ και με 3-2 νίκες στη σειρά ανανέωσε την παρουσία της και του χρόνου στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.
Τα σετ: 33-31, 21-25, 25-23, 20-25, 15-6.
Κόρινθος: Τραπεζουντίδης, Νικητάκης, Χανδρινός, Παγιάν, Ν. Θεοδωρόπουλος, Α. Θεοδωρόπουλος, Κάρκουλας (λ) / Παπαργύρης, Μελέτης.
Απόλλων: Παπαστέλιος, Κόστιτς, Καραγιώργος, Φωτόπουλος, Βλαχόπουλος, , Καραγεώργης, Κελεμπέλης (λ) / Παρασχίδης, Φριαγκιαδάκης, Τσότρας.