Bαζάκας: “Τα παιδιά έχουν γίνει άντρες”
Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη των Τρικάλωνεπί του Εθνικού Αστέρα παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Βαζάκας. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Παντέλης έκανε λόγο για μη τήρηση του fair play στη φάση του γκολ, ωστόσο συνεχάρη τους Θεσσαλούς για την επιτυχία τους.
“Θα χρησιμοποιήσω μια έκφραση από ένα τραγούδι που λέει “τα παιδιά έχουν γίνει άντρες”. Έδειξαν οι παίκτες μου για τρίτη φορά ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε αντιξοότητα. Με τον Ιωνικό, με τον Θρασύβουλο και σήμερα μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά όχι μόνο παίξαν και αντέδρασαν αλλά αν μία ομάδα δικαιούταν κάτι παραπάνω ήταν τα Τρίκαλα και αυτή είναι η μόνη μου διαφωνία με τον Νίκο Παντέλη, είχαμε καθαρό μυαλό και καλή λειτουργία.
Δεν κινδυνέψαμε σε καμία άλλη περίπτωση εκτός από μια στημένη φάση. Είχαμε και το δοκάρι. Τα παιδιά λειτούργησαν πιο θετικά. Έγιναν πρωταθλητές. Έδειξαν ότι ζητούσαν το παιχνίδι και το πήραν παρόλες τις αντιξξότητες. Αρχίζει από δω και πέρα το πιο έντονο πρωτάθλημα. Μας καθιερώνει το αποτέλεσμα στην εξάδα και ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορούμε να κάνουμε μία διαφορά ασφαλείας. Η Δόξα Δράμας παίζει στον Λεβαδειακό και μπορούμε να κάνουμε μια διαφορά ασφαλείας.
Οι παίκτες μου και ήθος και χαρακτήρα και μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Superleague. Είχαμε υπομονή και περιμέναμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έχουν μεγάλη δυναμική στους φιλάθλους τα Τρίκαλα. Μετά από εμάς είναι τα Γιάννινα, ο Παναιτωλικός και η Δόξα Δράμας, αξίζουμε την άνοδο για τον κόσμο αυτό”,
δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας.
Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Παντέλης, είπε:
“Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη τους γιατί για μένα στο ποδόσφαιρο μεγαλύτερο ρόλο παίζει το μυαλό. Ξεκίνησε το παιχνίδι και είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία πέρασε ένα ημίχρονο το οποίο ήταν μοιρασμένο και 45 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά στην επανάληψη, χάσαμε μία καλή ευκαιρία και στην συνέχεια αντί η αποβολή των Τρικάλων να κάνει πιο εύκολο το έργο μας, μας αποσυντόνισε και με αποκορύφωμα την φάση του κόρνερ που προηγήθηκε αλλά ήταν αντισυναδελφικό που δεν παίχτηκε το fair play, από την οποία ξεκίνησε το γκολ των Τρικάλων αλλά αυτά συμβαίνουν. Κάναμε κι εμείς λάθος σαν ομάδα καθώς οι δικοί μου μισοί παίκτες είχαν πέσει πάνω στον Σαρακατσάνο και διαμαρτύρονταν.
Μετά δεν υπήρχε παιχνίδι και τελικά χάσαμε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Για εμάς το μυαλό μας είναι στον Λεβαδειακό όπου πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Γιώργο (σ.σ. Βαζάκα) και τα Τρίκαλα για την νίκη τους”.