ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Καπέλο!

Την παραίτησή του από τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας υπέβαλε ο Φάμπιο Καπέλο.

Τέλος ο Καπέλο!

H καθαίρεση του Τζον Τέρι από τη θέση του αρχηγού φαίνεται πως αποτέλεσε απροσπέλαστο εμπόδιο στη συνέχιση της συνεργασίας της αγγλικής ομοσπονδίας με τον Ιταλό τεχνικό.

Ο πρώην κόουτς της Μίλαν δεν είχε σοβαρά προβλήματα με την απόφαση αλλά το γεγονός ότι δεν ρωτήθηκε η γνώμη του φαίνεται πως του δημιούργησε προβληματισμό το οποίο και εξέφρασε στη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της ομοσπονδίας.

Εν τέλει, προτιμήθηκε η λύση του διαζυγίου αν και βρισκόμαστε μόλις τέσσερις μήνες πριν από την έναρξη του Euro 2012.

Ο Καπέλο είχε αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Αγγλίας τον Δεκέμβριο του 2007 και οδήγησε τα “Λιοντάρια” στα τελικά του Μουντιάλ του 2010. Στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, η Αγγλία αποκλείστηκε από τη Γερμανία στη φάση των “16”.

Συνολικά επί ημερών Καπέλο, η Εθνική Αγγλίας κατέγραψε 28 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της θεωρείται πλέον ο Χάρι Ρέντναπ ο οποίος δουλεύει με εξαιρετική επιτυχία στην Τότεναμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ