Βενγκέρ: “Με ήττα τελειώνει η υπόθεση τίτλος”
Την αποφυγή της ήττας στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως αν οι "μπέμπηδες" περάσουν από το "Emirates" τότε τα...όποια όνειρα για τίτλο θα τελειώσουν.
τόνισε στους παίκτες του πως αν οι “μπέμπηδες” περάσουν από το “Emirates” τότε τα…όποια όνειρα για τίτλο θα τελειώσουν.
” Eίναι καλή ευκαιρία να μειώσουμε την απόσταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλουμε να την αξιοποιήσουμε. Είμαστε στ’ αλήθεια αποφασισμένοι να μειώσουμε το χάσμα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουνάιτεντ, αφού το κάναμε ήδη εκτός έδρας. Γιατί να μην το κάνουμε στο σπίτι; Είμαστε σε καλή φόρμα, το ίδιο και αυτοί, είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται πολλά. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες το θέλουν, αφού και η Γιουνάιτεντ είναι μία ομάδα που προσπαθεί να σκοράρει”, είπε ο Βενγκέρ στο “Skysports”.
Ένα από τα ενδιαφέροντα ζευγάρια στο χώρο του κέντρου αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα σε Φάμπρεγκας και Σκόουλς. Ο Ισπανός μέσος των Λονδρέζων δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του Άγγλου αντιπάλου του. ” Ο Πολ Σκόουλς έχει μία εξαιρετική σεζόν. Είναι ένας πολύ, πλήρης και φανταστικός ποδοσφαιριστής. Πάντα παλεύει για την μπάλα και προσπαθεί να αφήνει αυτόν που επιτηρεί για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του ή ακόμα και να σουτάρει. Για κάθε παίκτη της Πρέμιερσιπ ο Σκόουλς είναι ένας παίκτης που θέλεις να μιμηθείς. Είμαι νέος και ελπίζω να τον ξεπεράσω αλλά θα είναι δύσκολο”, τόνισε ο Ισπανός.
Τέλος, στην αποκάλυψη ότι αρνήθηκε δύο προτάσεις από την Ισπανία προχώρησε ο Λαουρέν. Ο Καμερουνέζος αμυντικός προτιμά να μείνει στην Αγγλία και απ’ ότι αποκάλυψε, η Πόρτσμουθ θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του.