ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μάτζικ Τζόνσον βάζει “πλάτη” για να αποφυλακιστεί ο Τζέι Βίνσεντ

Ο Μάτζικ Τζόνσον ζήτησε χάρη από το αμερικανικό δικαστήριο για τον παλιό κολλητό φίλο και συμπαίκτη Τζέι Βίνσεντ, ο οποίος είναι φυλακισμένος για απάτη.

Ο Μάτζικ Τζόνσον βάζει “πλάτη” για να αποφυλακιστεί ο Τζέι Βίνσεντ

« Ξέρω πως ό, τι έκανε ήταν λάθος και ελπίζω πως θα μπορέσει να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους έχασαν. Πιστεύω πως μπλέχτηκε με τους λάθος ανθρώπους και πήρε μερικές πράγματι κακές αποφάσεις», αναφέρει στην επιστολή του ο Μάτζικ, καθώς με τον Βίνσεντ (φωτογραφία) οδήγησαν το Μίσιγκαν Στέιτ στον τίτλο του 1979 στο NCAA, ενώ αγωνίστηκαν μαζί και στους Λέικερς. Ο Βίνσεντ πέρα από το ΝΒΑ (Μάβερικς, Μπούλετς, Νάγγετς, Σπερς, Σίξερς οι άλλες ομάδες του) είναι γνωστός και στην Ευρώπη καθώς έχει περάσει από την Ιταλία για πολλά χρόνια, παίζοντας στις Φίλιπς Μιλάνο, Λιβόρνο, Τορίνο και Ούντινε, ως ένας εξαιρετικός φόργουορντ.

Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του πάντως, μαζί με ένα συνεργάτη του πήραν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια από 20.000 ανθρώπους, τους οποίους θα προσλάμβαναν σε μια εταιρία επιθεώρησης σπιτιών. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, και τώρα, ζητά να βγει από τη φυλακή για να πληρώσει όσους την πάτησαν. « Με όλη τη συμπάθεια για τους εμπλεκόμενους, καθώς πράγματι τους σκέφτομαι από καρδιάς, σας ζητώ να αναλογιστείτε πως έκανε τη θητεία του, και να δείξετε οίκτο ώστε να μην επιτρέψετε μια λανθασμένη απόφαση να αλλάξει την πορεία της ζωής του», αναφέρει ο Μάτζικ Τζόνσον στην επιστολή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK