ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιλαφίδης: “Δύσκολη η κλήρωση”

O Kώστας Πιλαφίδης δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλό του και χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Σιένα στο ULEB CUP.

default image
O Kώστας Πιλαφίδης δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλό του και χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη
Σιένα στο ULEB CUP.

Ο Ελληνας προπονητής του Δικεφάλου, όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης, σχολίασε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις δυσκολότερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Σιένα πρωταγωνιστεί και στο Ιταλικό πρωτάθλημα κι αυτό δείχνει την αξία και τη δυναμικότητά της. Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να παρουσιαστούμε καλοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συμπερασματικά η κλήρωση, με την γενική της μορφή, είναι δύσκολη και σε σύγκριση με το άλλο κομμάτι, αφού στη δική μας πλευρά έχουν πέσει οι –θεωρητικά πάντα- πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, εάν κρίνουμε και από την πορεία τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Και ο δικός μας όμιλος άλλωστε ήταν ο δυσκολότερος, με ομάδες ισχυρές. Έχουμε μία γενική εικόνα για τη Σιένα και θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε».

Στον εκτός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική της Α1 ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον Ουάσιγκτον όπως σε όλα τα ματς από την αρχή του χρόνου και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK