ΛεΜπρον Τζέιμς: “Το θέλουμε περισσότερο”
Αποφασισμένος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εμφανίστηκε ο άσος των ΗΠΑ ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο σούπερ σταρ των Χιτ τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει τακτική στον τελικό κόντρα στην Ισπανία.
Οι δηλώσεις του ΛεΜπρον Τζέιμς:
“Είναι ένας κοινός στόχος για εμάς, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο των καλύτερων στον κόσμο. Είναι πολυτέλεια να έχουμε τόσα επιθετικά “όπλα”. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι ότι έχουμε 12 ανιδιοτελή παιδιά, που είναι πρόθυμα να δουλέψουν όλοι για την ομάδα. Είμαστε μια πραγματικά καλή ομάδα.
“Προσπαθώ να κάνω πράγματα – όπως στο ματς με την Αργεντινή – για να εμπνεύσω την ομάδα μας τόσο επιθετικά (κάρφωμα πάνω από τον Delfino) και αμυντικά. Ελπίζω ότι αυτή η κίνηση (photo) ήταν μία ενέργεια που βοήθησε την εκκίνηση του αγώνα”.
“Η Ισπανία στον τελικό θα προσπαθήσει να νικήσει για να πάρει το χρυσό μετάλλιο, αυτό είναι και το σωστό. Όμως εμείς το θέλουμε περισσότερο και θα κάνουμε τα πάντα για να ανέβουμε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα από την τακτική μας στον τελικό. Θα μοιράσουμε τη μπάλα στην επίθεση και θα είμαστε οι νικητές”.