ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση οπαδών με τους ποδοσφαιριστές

Αντιπροσωπεία οπαδών του Αρη πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τη διήμερη αποχή τους από τις προπονήσεις και το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα.

Συνάντηση οπαδών με τους ποδοσφαιριστές

“Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να ξέρετε ότι ήμαστε στο πλευρό σας. Δεν ξέραμε το μέγεθος του προβλήματος, αλλά σας ζητάμε να κάνετε υπομονή λίγο καιρό ακόμη και θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσετε τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν και να μην επηρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά τώρα που είμαστε κοντά στο στόχο των πλει-οφ” τους είπαν για να ακολουθήσει μια συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές εκ των οποίων μίλησαν οι αρχηγοί της ομάδας.

Η πλευρά των παικτών εξήγησε στους οπαδούς τους λόγους της αποχής και τα προβλήματα που υπάρχουν και η συζήτηση κύλησε σε καλό κλίμα δείγμα ότι άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ