ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Περότα δέχεται πως τα οικονομικά προβλήματα έκοψαν τα φτερά της Ρόμα

Χτυπημένη από οικονομικά προβλήματα η Ρόμα, ηττήθηκε από τη Νάπολι με τα δυο γκολ του Καβάνι και πλέον, αποχαιρετά τη μάχη για το Σκουντέτο. Ο Σιμόνε Περότα, εξήγησε μετά το ματς τι συμβαίνει στους πρωτευουσιάνους, σημειώνοντας πως η Ρόμα δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη.

Ο Περότα δέχεται πως τα οικονομικά προβλήματα έκοψαν τα φτερά της Ρόμα
«
Όπως μπορείτε να δείτε, ο ενθουσιασμός μας δεν είναι και στο καλύτερό του σημείο. Βρισκόμαστε στο μέσο μας κατάστασης που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό τώρα», ανέφερε. Κι ενώ οι διαπραγματεύσεις για την αγορά της ομάδας εξελίσσονται με έξι υποψηφιότητες να έχουν κατατεθεί, ο διεθνής Ιταλός τόνισε: «
Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι το πρόβλημα, αν και δεν αρνούμαι, πως σε μία δύσκολη κατάσταση όπως η δική μας, θα βοηθούσε μια λύση. Δεν θέλω να εξηγήσω τι είδους προβλήματα έχουμε. Μπορώ όμως να πω, ότι η απώλεια του περυσινού πρωταθλήματος μας στοίχισε, όσο αφορά στον ενθουσιασμό μας».



Όσο για την ήττα από τη Νάπολι; «
Μας ρίχνει πίσω. Τώρα, ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι να τερματίσουμε στους τέσσερις πρώτους για να εξασφαλίσουμε θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς», αποκρίθηκε ο Περότα.



Να, λοιπόν, που υπάρχουν κι αλλού προβλήματα που τα θεωρούμε περισσότερο «ελληνικά»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK