Αρνήθηκαν να προπονηθούν οι Ισπανοί!
Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος της Τούμπας λίγο έλειψε να "τινάξει" στον αέρα το φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία, προς τιμή του Θοδωρή Ζαγοράκη, αφού ο Λουίς Αραγονές αρνήθηκε να προπονήσει τους παίκτες του. Οι Ισπανοί δεν απέρριψαν τη διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο του δικεφάλου, αρκεί να γίνουν μία σειρά από ενέργειες.
κάκιστος αγωνιστικός χώρος όμως της έδρας του ΠΑΟΚ οδήγησε τον Λουίς Αραγονιές στο να
μην προπονήσει τους παίκτες του, προτιμώντας το γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο οποίο έχουν καταλύσει οι “φούριας ρόχας”.
Προς το παρόν, η ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ψάχνει λύσεις και κουβέντα έγινε ακόμη και για μεταφορά του αγώνα στο Καυτανζόγλειο. Πάντως, μετά από παρέμβαση του Βασίλη Γκαγκάτση, δεν απέρριψαν τη διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο του δικεφάλου, αρκεί να γίνουν μία σειρά από ενέργειες: Να κουρευτεί το γκαζόν, να πατηθεί το χώμα ώστε να εξαφανιστούν όσο το δυνατόν περισσότερες λακκούβες και να βραχεί ο αγωνιστικός χώρος πριν την έναρξη του αγώνα.
Η ουσία είναι πως το… ρεζιλίκι δεν αποφεύχθηκε, ιδιαίτερα από τους Ισπανούς οι οποίοι περιμένουν πάντα στη γωνία για να στάξουν χολή. Όχι πως αυτή τη φορά καταλογίζει κάποιος άδικο στους ανθρώπους.
” Δεν έχω δει τέτοιο αγωνιστικό χώρο ούτε σε γήπεδο Νέων!” , ” εδώ μιλάμε για ερείπιο!” , ” ό,τι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια…” , είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν από τους διεθνείς του Λουίς Αραγονιές, πριν εγκαταλείψουν την ιδέα να προπονηθούν, επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο για ένα ξεμούδιασμα στο γυμναστήριο.