ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγήκε… αλώβητος από το ΟΑΚΑ

Δεν αποδείχθηκαν σοβαρά τα προβλήματα τεσσάρων παικτών από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Την Τετάρτη κρίνεται του Φωτάκη.

Βγήκε… αλώβητος από το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν έφερε, ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, απώλειες στο έμψυχο δυναμικό. Ο Καμαρά δέχτηκε μεν χτύπημα στον δικέφαλο, ωστόσο δεν προκλήθηκε τραυματισμός. Επίσης οι Ρομπέρ, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης, που παραπονέθηκαν στη διάρκεια του αγώνα για ενοχλήσεις, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί πρόβλημα.

Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα στη Μεσημβρία, ο Γιώργος Φωτάκης συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και θα συνεχίσει έτσι μέχρι την Τετάρτη όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ενώ πιο χαλαρά γυμνάστηκε ο Αθανασιάδης, προληπτικά, λόγω επιβάρυνσης στις γάμπες και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Γεωργιαδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.

Απουσίασε ο Έτο

Λόγω οικογενειακού προβλήματος ο Έτο ζήτησε και πήρε διήμερη άδεια από το Γιώργο Δώνη για να βρεθεί στην Ισπανία. Τέλος, όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, αλλά και παθητικής αποθεραπείας με μασάζ και σάουνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ