ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Ρούμπιν

Την ευκαιρία να προμηθευθούν εισιτήριο για τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν θα έχουν από την Παρασκευή (10/02) οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Ρούμπιν

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ:

“Ξεκινάει σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – RUBIN KAZAN.

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, ενημερώνει τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/02/2012 στις 22:05 στο Γ.Καραϊσκάκης, θα διατίθενται σήμερα (Παρασκευή 10/2) από τις 18:00 έως την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ και η διάθεσή τους θα συνεχιστεί μετά το τέλος του, από τα εκδοτήρια του γηπέδου που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 35€, 50€, 60€, 75€, 85€, 95€ & 200€. (VIP).

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού”.

Αδιάθετα εισιτήρια με ΑΕΚ

Περίπου 1.000 εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ παραμένουν απούλητα. Τα φθηνότερα εξ αυτών κοστίζουν 35 ευρώ, ενώ τα ακριβότερα 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ