ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφυγε από την ΑΕΚ ο Βετούλας, οι προβληματισμοί του Αλεξανδρή

Το κλίμα στην ΑΕΚ ποτέ δεν ήταν το ιδανικότερο. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντως η λύση βρισκόταν κι η ομάδα συνέχιζε την πορεία της. Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν πιο δυσοίωνα από ποτέ, με τις... διαρροές παικτών να ξεκινούν.

Έφυγε από την ΑΕΚ ο Βετούλας, οι προβληματισμοί του Αλεξανδρή
Το κλίμα στην ΑΕΚ ποτέ
δεν ήταν το ιδανικότερο. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντως
η λύση βρισκόταν κι η ομάδα συνέχιζε την πορεία της. Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν πιο δυσοίωνα από ποτέ, με τις… διαρροές παικτών να ξεκινούν.

Ο πρώτος που αφήνει το “κιτρινόμαυρο” καράβι είναι ο Νίκος Βετούλας. Ο 34χρονος πλέι μέικερ έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Ένωση κι αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Κατά πόσο πάντως η αποχώρηση του Βετούλα είναι μόνο η αρχή, θα φανεί εντός των ημερών. Το βέβαιο είναι πως οι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης και σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της φυγής.

Προβληματισμένος είναι κι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο άνθρωπος που πίστεψε περισσότερο σε αυτήν την προσπάθεια. Ο ίδιος πάντως έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στο πόστο του τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK