ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες ο Κλόζε

Χωρίς τον Μίροσλαβ Κλόζε θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχουν στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αννόβερο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες ο Κλόζε
Χωρίς τον Μίροσλαβ Κλόζε θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχουν στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αννόβερο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Βέρντερ και όπως ανακοίνωσαν οι Βαυαροί θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 μέρες.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος φορ υπέστη κάκωση συνδέσμων στο γόνατο, κάτι που σημαίνει πως ο Οτμαρ Χίτσφελντ έμεινε μόνο με τον Λούκα Τόνι στη γραμμή κρούσης, αφού οι Ποντόλσκι και Σλάουντραφ δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Οπως είναι λογικό, ο Μίροσλαβ Κλόζε δεν θα δώσει το παρών στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της εθνικής Γερμανίας με την Αγγλία στο “Ουέμπλεϊ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK