ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλβέρδε: “Μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός”

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Βαλβέρδε: “Μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός”
Μετά το τέλος του αγώνα με την εθνική Βιετνάμ, ο Βάσκος προπονητής μίλησε στους ντόπιους δημοσιογράφους και για να αποφορτίσει αρχικά το κλίμα τους ρώτησε αστειευόμενος
“γιατί δεν με χειροκροτήσατε;”.

Εν συνεχεία, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” προτίμησε να μη μιλήσει για το παιχνίδι, αλλά για την εμπειρία του στο λιμάνι: “Προσωπικά ο Ολυμπιακός ήταν μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου και μια καλή εμπειρία. Πέρασα καλά στον Ολυμπιακό. Εμαθα πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το είχα ακούσει αλλά είναι διαφορετικό να το ζεις από μέσα. Δυστυχώς, ο τελευταίος μου αγώνας έγινε μακριά από την Ελλάδα και δεν μπόρεσα να αποχαιρετήσω και τους φιλάθλους. Θα μιλώ πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της εθνικής Βιετνάμ, Ενρίκε Καλίστο, σημείωσε από την πλευρά του: “Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι το Βιετνάμ έχει καλούς παίκτες. Ξέρω πολλά για τον Ολυμπιακό. Γνώριζα πολλά πριν έρθει να παίξει εδώ μαζί μας. Το ζήτημα είναι όμως πως ο Ολυμπιακός δεν είχε κίνητρο. Επίσης του έλλειπαν ορισμένοι βασικοί του παίκτες. Εμεινα ευχαριστημένος απ’ την εικόνα των παικτών μου. Δείξαμε πως έχουμε καλούς παίκτες. Αγωνιστήκαμε καλά και στο τέλος κερδίσαμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και να φροντίσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK