ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβλήθηκαν, λόγω κακοκαιρίας, οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ

Το χιόνι που πέφτει στην Αγγλία είναι η αφορμή που αναβλήθηκαν οι δύο ημιτετελικοί του αγγλικού Λιγκ Καπ, που θα διεξάγονταν σε Μπλάκμπερν και Μάντσεστερ.

Αναβλήθηκαν, λόγω κακοκαιρίας, οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ

Η αρχή έγινε με την αναμέτρηση της Μπλάκμπερν με την Άστον Βίλα. Οι υπεύθυνοι έκριναν πως υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες δεν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας, αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων το βράδυ θα έχει πυκνή χιονόπτωση.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στο Μάντσεστερ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ. Ο αγωνιστικός χώρος του “Στάντιουμ οφ Μάντσεστερ” δεν ήταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά οι άσχημες καιρικές συνθήκες και το χιόνι που έχει καλύψει την πόλη οδήγησε την αστυνομία στην εισήγηση αναβολής του αγώνα, αφού ακόμα και η μετακίνηση των οπαδών των δύο ομάδων θα εμπεριείχε αρκετό ρίσκο για τραυματισμό.

Νέα ημερομηνία υπάρχει μόνο για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, αφού το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 19/01 και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αναβληθούν οι αγώνες της Γιουνάιτεντ με τη Χαλ και της Σίτι με τη Στόουκ για την Πρέμιερσιπ. Αντιθέτως, δεν έχει παρθεί απόφαση για νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων της Μπλάκμπερν με την Άστον Βίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK