Τελειώνει του Μιραλάς στην Έβερτον
Το σίριαλ των τελευταίων ημερών φτάνει στο τέλος του, αφού η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Έβερτον για την παραχώρηση του Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αγγλία, η πώληση του Βέλγου εξτρέμ θα αποφέρει στους “ερυθρόλευκους” περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ (6 εκατ. λίρες) και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο διεθνής 25χρονος θα μεταβεί στο Λίβερπουλ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τα “ζαχαρωτά”.
Μοιάζει όλο αυτό να είναι η λογική εξέλιξη των όσων συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες. Οι Άγγλοι μάλιστα έγραφαν το τελευταίο 24ωρο για “τελειωμένη υπόθεση”. Άλλωστε τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο μάνατζέρ του πίεζαν πολύ προκειμένου να υπάρξει αίσια έκβαση στην εν λόγω υπόθεση.
Απλώς η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθούσε (και δικαίως) να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη από την πώληση ενός εκ των πιο ακριβών περιουσιακών στοιχείων του ρόστερ. Αν και η ρήτρα των οκτώ εκατ. ευρώ δεν καλύπτεται στο ακέραιο, πρόκειται αναμφίβολα για μια άκρως συμφέρουσα για τα ταμεία του Ολυμπιακού συμφωνία, η οποία θα επιτρέψει την απόκτηση αντικαταστάτη.
Μετά όλον αυτό τον ντόρο που προκλήθηκε, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ λογικό ήταν να βρεθεί σε αμηχανία. “Ουδέν σχόλιο”, αρκέστηκαν να πουν, χωρίς να διαψεύσουν το παραμικρό.
Το σχετικό tweet από το Skysports
Sky Sources: Kevin Mirallas to have medical at Everton in next 48 hours ahead of £6m move from Olympiakos.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) August 17, 2012