ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός για ένα εισιτήριο στο “Ολντ Τράφορντ”

Περίπου 3.500 οπαδούς θα έχει ο Ολυμπιακός στο πλευρό του στον αγώνα ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Όλντ Τράφορντ" στις 19 Μαρτίου.

Χαμός για ένα εισιτήριο στο “Ολντ Τράφορντ”
INTIME SPORTS

Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη, όπως ήταν άλλωστε λογικό κι επόμενο μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και το μέγεθος του ονόματος του αντιπάλου και ο τόπος προορισμού και τα αιτήματα που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι χιλιάδες.

Τα 3.500 εισιτήρια μοιάζουν πολύ λίγα μπροστά στη ζήτηση που υπάρχει, αλλά τόσα δικαιούται ο Ολυμπιακός.

Εκτός από τους οπαδούς του που θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα, ένα σημαντικό μέρος των εισιτηρίων θα δοθεί στον σύνδεσμο των “ερυθρόλευκων” στο Λονδίνο, ενώ ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρεθούν στο “θέατρο των ονείρων” Έλληνες φίλαθλοι που σκοπεύουν να ταξιδέψουν από τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK