ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει τη Μάλαγα ο Χριστοδουλόπουλος

Χάνει το ματς της Τετάρτης με τη Μάλαγα στην Ισπανία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στην Παιανία βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Αλαφούζος.

Χάνει τη Μάλαγα ο Χριστοδουλόπουλος

Ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ανατρέπει τα πλάνα του Φερέιρα, καθώς θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τη Μάλαγα στην Ισπανία την Τετάρτη.

Ο διεθνής μέσος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής και ακολούθως υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε ότι δεν θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι στην Ανδαλουσία, μένοντας εκτός προπονήσεων για πέντε με έξι ημέρες. Πλέον στόχος του ιατρικού τιμ είναι να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό το επόμενο Σάββατο.

Από την άλλη, ο Βελάσκες επέστρεψε στην Παιανία την Παρασκευή, οι Κατσουράνης-Μαυρίας-Φορναρόλι θέτουν υποψηφιότητα για την 11αδα, ενώ η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Ισπανία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι επισκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου στην Παιανία είναι πλέον συχνές και ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας βρέθηκε την Παρασκευή κοντά στους παίκτες και στον Φερέιρα πριν από το ταξίδι στην Ισπανία, όπως είχε κάνει και παραμονές της αναμέτρησης με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία στα τέλη Ιουλίου.

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξασφάλισε περισσότερα από 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα με το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK