Παρουσιάστηκε ο Έντι Τζόνσον
Το πρώτο, χρονικά, χειμερινόμεταγραφικό απόκτημά της, τον Αμερικανό Έντι Τζόνσον, παρουσίασε την Πέμπτη (07/01) η ΠΑΕ Άρης.
Γιώργος Ελευθερούδης, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων: ”
Είμαστε χαρούμενοι γιατί ένα πολύ μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι μαζί μας.
Από τη στιγμή που ο κ. Κούπερ εισηγήθηκε την αποχώρηση του Αμπρέου κινήθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Οι διαπραγματεύσεις για τον Τζόνσον ήταν πολύ δύσκολες, αλλά ήταν η πρώτη επιλογή μας. Μέχρι την Κυριακή πιστεύουμε ότι θα έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας “.
Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Αντόνιο Καλσάντο, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στη συμφωνία με τη Φούλαμ είπε: ” Επειδή ζω για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ γνωρίζω πολύ καλά τον Έντι. Ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Είναι κλασικός επιθετικός με ταχύτητα “.
Βέβαια το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Έντι Τζόνσον, ο οποίος πήρε το λόγο αμέσως μετά. ” Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσενα έρθω στην ομάδα. Ευχαριστώ και τον κ. Κούπερ που είναι ένα μεγάλο όνομα στην προπονητική. Θεωρώ ότι η ελληνική λίγκα μού ταιριάζει και μπορώ να δώσω αυτά που μπορώ “.
” Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πάρα πολύ για να έρθω γιατί και ο τρόπος που αγωνίζεται η Φούλαμ δεν με βοηθούσε πολύ. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στον Άρη. Έρχομαι σε μία λίγκα που μπορώ να αποδώσω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου και παράλληλα για να έχω παιχνίδια ενόψει της συμμετοχής της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο “.
” Είναι φανταστικό που θα έρθει και ο Φρέντι στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Έχουμε μιλήσει και είναι καλό που θα είμαστε μαζίστον Άρη “.
” Ήμουν θαυμαστής του Ρομάριο και μου άρεσε το πάθος που υπήρχε στο άθλημα αλλά και την δυνατότητα που δίνει για ταξίδια σε διάφορες χώρες και κάπως έτσι μπήκε μέσα μου το μικρόβιο του ποδοσφαίρου και το ακολούθησα“.
Χάνει Ηρακλή ο Βαγγέλι, απών με ΠΑΟ, Ξάνθη ο Ναφτί
Ο θρίαμβος του Άρη στο Περιστέρι είχε και το τίμημά του. Ο Κρίστι Βαγγέλι δεν θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, αφού τραυματίστηκε από τάκλιν που δέχθηκε από τον Περόνε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αλβανός αμυντικός υπέστη βαρύ διάστρεμμα και τη Δευτέρα θα επανεξεταστεί η κατάστασή του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νταρίο Φερνάντεζ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του. Υπάρχει ένα μικρό αιμάτωμα, το οποίο όμως αντιμετωπίζεται και λογικά την Δευτέρα θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Άρρωστος ήταν ο Χρήστος Αραβίδης και γι’ αυτό δεν ακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα.
Τέλος, ο Μεχντί Ναφτί συμπλήρωσε επτά κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ξάνθη.