Αρχίζουν τα βάσανα για τους πράσινους
Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ετοιμάσει το πλάνο του για την προετοιμασία με τους πράσινους να μπαίνουν από την Παρασκευή στα βάσανα με πολύ τρέξιμο.
Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Καρπενήσι. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το χτίσιμο του νέου Εξάστερου με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για την πράσινη προετοιμασία. Βέβαια, για αυτά που έχει ετοιμάσει για τους πράσινους δεν ευθύνεται μόνο αυτός αλλά και ο γυμναστής της ομάδας, Σάββας Αρώνης.
Ο γυμναστής του ΠΑΟ έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα του ώστε οι παίκτες του Τριφυλλιού να είναι έτοιμοι για τον δύσκολο χειμώνα που τους περιμένει.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του έκριναν πως είναι προτιμότερο το πρωί να κάνουν προπονήσεις στο κλειστό και αργά το απόγευμα να βγαίνουν για τα τρεξίματα τους. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι του μπάσκετ, ο Πεδουλάκης θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στην τακτική.