ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι συζητήθηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έγινε τη Δευτέρα στους Αμπελόκηπους εγκρίθηκε το οργανόγραμμα και για τη δομή της εταιρίας καθώς και η τετραμελής διοικούσα επιτροπή που θα «τρέχει» τα θέματα της ομάδας.

Τι συζητήθηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτή αποτελείται από τους Νίκο Πατέρα (πρόεδρο της ΠΑΕ), Αντώνη Ανωνιάδη (1ο αντιπρόεδρο), Φάνη Βουτσαρά (Γενικό Διευθυντή) και Δημήτρη Σκιάνη (μέλος ΔΣ). Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε ο Τζον Βεκρής (2ο αντιπρόεδρος).

Επίσης, παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός της εταιρίας τον οποίο τα μέλη του ΔΣ θα μελετήσουν. Αναμένεται ναεγκριθεί σε επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ. Παράλληλα, εγκρίθηκε η εξαγορά του πακέτου των μετοχών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός των εταιριών “Green Team AE” και “Γήπεδο Ελαιώνας”. Το θέμα αυτό θα προχωρήσει και τυπικά στη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 7 Νοεμβρίου.

Το ζήτημα του νέουγηπέδου συζητήθηκε αρκετά. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ Βαγγέλης Σαμαράς έκανε μία παρουσίαση και μία πρώτη ενημέρωση στα μέλη του συμβουλίου τα οποία είχαν τις ακόλουθες παραμέτρους: 1. έκδοση αδειών για το έργο, 2. διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για τη χρηματοδότηση του έργου, 3. πορεία εξέλιξης του έργου. Στις 21 Οκτωβρίου θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των μελών του συμβουλίου και όσων μετόχων επιθυμούν να δώσουν το «παρών». Δεν αποκλείεται σ’ αυτήν την ενημέρωση να παραστεί και ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Αγωνιστικά θέματα συζητήθηκαν αφού όλα τα μέλη εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα λέγοντας ότι όλα πηγαίνουν καλά. Ολες οι αποφάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα 20 μέλη του ΔΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ