“Δεν πάω πουθενά” λέει ο Σκόρδας
Την πρόθεσή του να παραμείνει στην ηγεσία του Άρη εξέφρασε ο Λάμπρος Σκόρδας με δηλώσεις του. "Θα καταντήσουμε Θερμαϊκός" τόνισε.
Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Λάμπρος Σκόρδας τόνισε:
” Είμαστε διορισμένοι από το Πρωτοδικείο με απόφαση δικαστική. Δεν μπορεί κανείς να μας βγάλει, αν δεν παραιτηθούμε. Εμείς δεν αφήνουμε τον Αρη στα χέρια των ανίκανων, που τον έχουν για ιδιοτελείς σκοπούς. Θα αντισταθούμε στο πραξικόπημα που επιχειρείται. Θα κάνουμε την προσπάθεια με την ομάδα, τους παίκτες που έχουμε φέρει και συμπεριφέρονται με καρδιά. Δεν θα αφήσουμε να πάει άκλαυτος ο Άρης. Αν πάει στα αποδυτήρια, άνθρωποι όπως ο Στεφανίδης θα φύγουν όλοι τρέχοντας“, ανέφερε αρχικά.
Και συμπλήρωσε: “Εκείνο που είναι άσχημο είναι ότι αποδυναμώνεται η θέση του Άρη με όλα τα αυτά τα γελοία που γίνονται από τους οργανωμένους, που έρχονται με μεροκάματο να διαλύσουν το σύλλογο. Βλέπετε ότι υπάρχουν κροτίδες, στον Λαζαρίδη ο οποίος δεν μίλησε, τραγουδούν και βρίζουν τη διοίκηση μέσα στο παιχνίδι. Αυτοί επέλεξαν τον Ηλιάδη και τον Στεφανίδη το καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι ένοχοι. Καλώ τον απλό κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την προστατέψει από αυτούς που θα επιχειρήσουν να κάνουν έκτροπα. Θα υπάρχουν εισαγγελείς, για να προστατέψουμε την ομάδα. Θα καταντήσουμε Θερμαϊκός, θα πάμε στη Γ’ Εθνική και θα μείνουμε εκεί τρία χρόνια. Υποχρέωση του Αρειανού είναι να ξεσηκωθεί. Αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους παίκτες μπορούσε να έχει ο Αρης το καλοκαίρι αλλά αυτοί που μαζεύτηκαν σήμερα έφεραν το καλοκαίρι τον Ηλιάδη. Αυτοί έχουν την ευθύνη για το σημερινό χάλι. Περιμένω να έρθει ο κόσμος να προστατέψει την ομάδα από αυτούς που εγκληματούν τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια”.