ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το περιβραχιόνιο θέλει ο Ιμπραϊμοβιτς

Την επιθυμία του να φορέσει το περιβραχιόνιο της Ίντερ εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, έπειτα από την ανάλογη εμπειρία του με την εθνική ομάδας της Σουηδίας.

Το περιβραχιόνιο θέλει ο Ιμπραϊμοβιτς

«Είναι τιμή να είμαι αρχηγός της Σουηδίας. Τώρα θέλω να φορέσω και το περιβραχιόνιο της Ίντερ», δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός στέλνοντας μήνυμα στον Ζοζέ Μουρίνιο, ενόψει των μελλοντικών επιλογών του.

Τα τελευταία χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού δεν έχει φύγει από το μπράτσο του Χαβιέ Ζανέτι, ωστόσο έπειτα από τις δηλώσεις του «Ίμπρα» ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στη λίστα με τις εναλλακτικές λύσεις.

Tην ίδια ώρα ο Πατρίκ Βιεϊρά δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία που τον…κυνηγά με τους συνεχείς τραυματισμούς που τον θέτουν εκτός δράσης. Ο Γάλλος μέσος τραυματίστηκε στο ζέσταμα του σαββατιάτικου αγώνα της Γαλλίας με τη Ρουμανία και συνεχίζει να μένει μακριά από τους αγώνες, με την ανησυχία του να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

«Από την αρχή του ζεστάματος είχα ένα μικρό πρόβλημα. Τελικά ήταν αδύνατο για εμένα να πιέσω το πόδι μου», δήλωσε ο Βιεϊρά, ο οποίος υπεβλήθη σε εξετάσεις στο Παρίσι και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιταλία για να συνεχίσειτη θεραπείατου μετους ανθρώπους της Ίντερ.

Εξελίξεις όμως υπήρξαν και σε μεταγραφικά θέματα των «νερατζούρι» αν και δεν προέρχονται από πηγές μέσα από την ομάδα. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, δήλωσε πως ο Μίρελ Ραντόι θα φορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου.

O ιδιοκτήτης της ρουμάνικης ομάδας δήλωσε για το θέμα: « Οι διαπραγματεύσεις χάλασαν το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά ξέρω τον Μουρίνιο και θα μας χτυπήσει την πόρτα για τον παίκτη. Πιστεύω πως ο Ραντόι θα καταλήξει στην Ίντερ μία μέρα, ή τον Ιανουάριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ζοσέ τον θαυμάζει και πλέον είναι στο χέρι του Μιρέλ, αν θέλει να πάει να παίξει στην Ιταλία και να πάρει πολλά λεφτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει καλή φυσική κατάσταση και να παίζει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο είναι η τιμή του; Είναι γύρω στα 11 με 13 εκατ. Ευρώ».

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Μπεκάλι και με δηλώσεις του στην «Corriere τόνισε: « Είμαι πολύ καλός φίλος με την οικογένεια Μπεκάλι, αλλά δεν είμαι εδώ για να πάρω κάποιον παίκτη. Ενδιαφερόμασταν για τον Ραντόι το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τώρα έχει τελειώσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ