ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθωωτική απόφαση για Μαρινάκη – Θεοδωρίδη

Αθώοι κατά πλειοψηφία και σε δεύτερο βαθμό από το Β' Τριμελές Εφετείο Αθηνών κρίθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο β' αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, για την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά το ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2013 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Αθωωτική απόφαση για Μαρινάκη – Θεοδωρίδη
INTIME SPORTS

Οι δύο παράγοντες αντιμετώπιζαν κατηγορίες βάσει του αρ. 132 του αθλητικού νόμου, ότι με αθέμιτες ενέργειες επιχείρησαν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα.

Η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό ήταν προγραμματισμένη στις τις 14 Ιανουαρίου (αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου), μετά από την έφεση που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Ζημιανίτης κατά της πρωτόδοικης απόφασης, η οποία αθώωνε λόγω αμφιβολιών τους δύο κατηγορουμένους κι ενώ ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την αθώωσή τους.

Στην εκδίκαση της Παρασκευής (30/01), οι δικηγόροι των κ.κ. Μαρινάκη και Θεοδωρίδη κατέθεσαν ένσταση κατά της έφεσης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία δεν έγινε δεκτή και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

Για το περιστατικό κατέθεσαν ως μάρτυρες δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος, ο 4ος διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης, ο βοηθός Νίκος Καρατζίκας και ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουτζιόλης.

Διαβάστε ακόμη

Έφεση εισαγγελέα κατά της αθωωτικής απόφασης για Μαρινάκη

Αναβλήθηκε η δίκη Μαρινάκη για τον τελικό Κυπέλλου με Αστέρα

Δικάζονται δια των δικηγόρων τους οι Μαρινάκης – Θεοδωρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK