Αντί για φιλικό… προπόνηση
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ηράκλειο ήταν η αιτία για την αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Α.Ο. Χανιά στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.
Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη, οι “κιτρινόμαυροι” αντί για το φιλικό έκαναν προπόνηση στο βοηθητικό του Παγκρητίου, με το πρόγραμμα αρχικά να περιλαμβάνει ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έπαιξαν δίτερμα.
Στον Εργοτέλη κάνουν πλέον προσπάθειες για να κλείσουν ένα φιλικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα, πριν από την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (27/02)με την ΑΕΚ, για να μη μείνει η ομάδα εκτός αγώνων για μεγάλο διάστημα.
Για την Κυριακή (20/02), ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα το πρωί στις 11:00.
Από τη Δευτέρα στις προπονήσεις θα είναι και ο Μπέτο, ο οποίος επιστρέφει από τη Βραζιλία που είχε ταξιδέψει για οικογενειακούς λόγους.