ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική (Γ): Αγωνία για την κλήρωση του ευρωπαϊκού

Η αγωνία για την Εθνική μπάσκετ γυναικών θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη, όπου θα γίνει η κλήρωση για την φάση των ομίλων για το Ευρωμπάσκετ 2009.

Εθνική (Γ): Αγωνία για την κλήρωση του ευρωπαϊκού

Στη Ρίγα της Λετονίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει τους αντιπάλους της για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2009 (7-20 Ιουνίου/Λετονία).

Τα “κορίτσια” του Κώστα Μίσσα, τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους για τα προκριματικά, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους. Η Ελλάδα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας αποφεύγοντας την Λιθουανία, το Ισραήλ και τη Σλοβακία.

Τα γκρουπ δυναμικότητας τηςκλήρωσης της Τετάρτηςείναι τα εξής:

Α’ Γκρουπ: Ρωσία, Ισπανία, Λευκορωσία, Λετονία

Β’ Γκρουπ: Τσεχία, Τουρκία, Πολωνία Γαλλία

Γ’ Γκρουπ: Ελλάδα, Ισραήλ, Λιθουανία, Σλοβακία

Δ’ Γκρουπ: Ουγγαρία, Σερβία και δύο ομάδες που θα προκύψουν από συμπληρωματικό όμιλο που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2009.

Οι αγώνες της τελικές φάσης θα πραγματοποιηθούν στην Λιεπάγια και την Βαλμιέρα, ενώ ο τελικός θα γίνει στην πρωτεύουσα της Λετονίας, Ρίγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK