Βαλβέρδε: “Μας λείπει ο Ριέρα”
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιβεβαίωσε το προφανές στις δηλώσεις του μετά το στείρο 0-0 του φιλικού με τον ΟΦΗ: "Μας λείπει ο Ριέρα".
Με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην απώλεια του συμπατριώτη του, εκφράζοντας την ευχή ότι θα καλυφθεί επάξια το κενό του.
“Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό, κυρίως γιατί έλειπε ο ρυθμός, κάτι το οποίο φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο. Χρειαζόμασταν ένα παιχνίδι στα πόδια μας και Φυσικά αυτός ο αγώνας μας έκανε καλό. Ήταν μία ευκαιρία ώστε να εντοπίσουμε τα λάθη και τα προβλήματα που έχουμε. Δεν παίξαμε καλά. Για τον Τζιμπούρ δεν ξέρουμε ακόμη το αν θα προλάβει την Μαρσέιγ. Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι μέχρι τότε. Μας απασχολεί πολύ το γεγονός πως δεν έχουμε δώσει παιχνίδια, καθώς η Μαρσέιγ έχει δώσει ήδη πέντε ματς.
Σίγουρα η αποχώρηση του Ριέρα από την ομάδα μας έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Το κενό που μας άφησε είναι σημαντικό και μακάρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε, διότι επρόκειτο για ένα βασικό στέλεχος της ομάδας ο οποίος είχε “κολλήσει” στην χημεία του συνόλου. Είναι απουσία και μακάρι να μπορέσουμε να καλύψουμε την αποχώρηση του. Μας λείπει”, ήταν τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε.