Αποστολίδης: “Να παρενέβη ο κ. Βαρούχας”
Έντονα παράπονα από το διαιτητή, Σελίμο, που διεύθυνε την αναμέτρηση στο "Ελ Πάσο" μεταξύ Καλλιθέας και Καστοριάς καθώς και από τον βοηθό του είχε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των "γουναράδων", Ηλίας Αποστολίδης...
Έντονα παράπονα από το διαιτητή, Σελίμο, που διεύθυνε την αναμέτρησηστο”Ελ Πάσο”μεταξύ Καλλιθέας και Καστοριάς καθώς και από τον βοηθό του είχε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των “γουναράδων”, Ηλίας Αποστολίδης.
Συγκεκριμένα, διαμαρτύρεται για τη φάση του 90’ λεπτού όπου δόθηκε ένα ανύπαρκτο κόρνερ για την ομάδα της Καλλιθέας, από το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης για την γηπεδούχο ομάδα έπειτα, όμως, από φάουλ στον τερματοφύλακα της Καστοριάς, Βασιλειάδη.
Αμέσως μετά το επεισοδιακό αυτό γκολ, που πέτυχε για λογαριασμό της αθηναϊκής ομάδας ο Μαρκόφσκι, ο έμπειρος προπονητής κατευθύνθηκε έξαλλος προς τον διαιτητή με αποτέλεσμα να αποβληθεί για τα τελευταία λεπτά της συνάντησης.
Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου δεν αναφέρθηκε μόνο στη διαιτησία του αγώνα, ζητώντας μάλιστα και την επέμβαση του καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα, αλλά επικεντρώθηκε και στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του.
“Είχαμε τέσσερα τετ α τετ και έπρεπε να πάρουμε το ματς με μεγάλη διαφορά” τόνισε αρχικά για να συνεχίσει: “Φτάσαμε στη φάση του 90’ όπου θα ήθελα να ζητήσω να επέμβει για πρώτη φορά ο κύριος Βαρούχας, όπως έκανε στο παρελθόν σε άλλον αγώνα της Β’ Εθνικής”.
“Θέλω να τοποθετηθεί από την αρχή της φάσης μέχρι το τέλος, όπου ένα άουτ υπέρ μας, έγινε κόρνερ και ένα φάουλ που θα το έδινε οποιοσδήποτε φίλαθλος της Καλλιθέας, μπήκε γκολ στον τερματοφύλακα μου. Είπα στο διαιτητή “αν είσαι παλικάρι δώσε φάουλ” και με απέβαλε από το γήπεδο” κατέληξε εμφανώς εκνευρισμένος ο προπονητής της Καστοριάς.