ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχονται οι Μάσεϊ και Τέρι

Στο αεροπλάνο που θα τους φέρει στη Θεσσαλονίκη μπαίνουν οι Τζέρεμι Μάσεϊ και Ρέισον Τέρι, οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τη σειρά τους στην προετοιμασία του Άρη.

Έρχονται οι Μάσεϊ και Τέρι
Στο αεροπλάνο που θα τους φέρει στη Θεσσαλονίκη μπαίνουν οι
Τζέρεμι Μάσεϊ και
Ρέισον Τέρι, οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τη σειρά τους στην προετοιμασία του
Άρη.

Πρώτος υπολογίζεται πως θα τεθεί στη διάθεση του Γκόρντον Χέρμπερτ ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος διευθέτησε το προσωπικό θέμα του και το πρωί του Σαββάτου θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.Από την άλλη, οαπόφοιτος του Νορθ Καρολάινα θα εγκατασταθεί μόνιμα στη νέα κατοικία του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η βίζα του εκδόθηκε και με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψει στη Ελλάδα.

Στο μεταξύ, με πρωτοβουλία των παικτών του Άρη θα σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα, νερά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης) στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, η οποία αναμένεται να φτάσει την προσεχήΔευτέρα (03/09). Στην εν λόγω κίνηση θα συνδράμει με τον δικό της τρόπο η διοίκηση της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK