ΣΠΟΡ

“Κρύβει κάτι η Mercedes”

Ο τεχνικός διευθυντής της Red Bull Άντριαν Νιούεϊ, υποστηρίζει με δηλώσεις του ότι η Mercedes ενδεχομένως να κρύβει κάτι, όσον αφορά στην τεχνολογία της και για τον λόγο αυτό δεν πήρε μέρος στα πρώτα τεστ προετοιμασίας της νέας σεζόν.

“Κρύβει κάτι η Mercedes”

“Υποθέτω ότι θέλουν να κρύψουν κάτι από τους υπόλοιπους”, υποστήριξε χαρακτηριστικά στην “Sport Bild” o Νιούεϊ, για να συμπληρώσει: “Πρέπει να είναι κάτι που μπορεί να αντιγραφεί εύκολα και γρήγορα, αλλιώς δεν θα προσπαθούσαν τόσο πολύ να το κρατήσουν κρυφό”.

Κληθείς να εκτιμήσει περί τίνος πρόκειται, υποστήριξε: “Όλα συνηγορούν ότι έχουν ετοιμάσει κάτι στο εμπρός μέρος του μονοθεσίου”.

Ο Άντριαν Νιούεϊ και όλοι όσοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες, αναμένεται να λύσουν τις απορίες τους, στα τεστ προετοιμασίας της Βαρκελώνης στις 21 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ