Ο Ντάρμπισαϊρ, ο Λέτο και ο… Λεντέσμα
Κρίσιμη είναι η Παρασκευή σχετικά με την υπόθεση του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Τη συγκεκριμένη μέρα θα γίνει τηλεφώνημα του Ελληνα ατζέντη του ποδοσφαιριστή (που βρίσκεται στην Αγγλία) με άνθρωπο του Ολυμπιακού για να διαπιστωθεί πόσο έχει προχωρήσει το θέμα.
Το θέμα βέβαια είναι πως η Μπλάκμπερν θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Σαμ Αλαρντάις: “Περιμένουμε τον Ολυμπιακό”.
Από κει και πέρα υπάρχει και το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο. Την Τετάρτη ο μάνατζερ του Αργεντινού θα έχει συνάντηση με την πλευρά του Ολυμπιακού για να εξεταστεί η περίπτωση. Από τον Ολυμπιακό εξετάζουν τόσο τον δανεισμό του παίκτη, όσο και τη μεταγραφή του από τη στιγμή που η Λίβερπουλ παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή.
* Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχει προκαλέσει ανησυχία στον Ολυμπιακό ο πρόσφατος τραυματισμός του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον τελευταίο αγώνα της Σαν Λορέντζο και οι ερυθρόλευκοι ίσως επανεξετάσουν την περίπτωση επιστροφής του καθώς φοβούνται το ενδεχόμενο των συχνών τραυματισμών που μπορεί να επηρεάσουν την θητεία του στο λιμάνι.