ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντάρμπισαϊρ, ο Λέτο και ο… Λεντέσμα

Κρίσιμη είναι η Παρασκευή σχετικά με την υπόθεση του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Τη συγκεκριμένη μέρα θα γίνει τηλεφώνημα του Ελληνα ατζέντη του ποδοσφαιριστή (που βρίσκεται στην Αγγλία) με άνθρωπο του Ολυμπιακού για να διαπιστωθεί πόσο έχει προχωρήσει το θέμα.

Ο Ντάρμπισαϊρ, ο Λέτο και ο… Λεντέσμα
Τα πράγματα είναι γνωστά. Υπάρχει οικονομική διαφορά, ωστόσο από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Από τα 2 εκατομμύρια, οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στα 2,5 και όπως φαίνεται αυτό θα είναι και το ταβάνι τους για την απόκτηση του Αγγλου επιθετικού.

Το θέμα βέβαια είναι πως η Μπλάκμπερν θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Σαμ Αλαρντάις: “Περιμένουμε τον Ολυμπιακό”.

Από κει και πέρα υπάρχει και το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο. Την Τετάρτη ο μάνατζερ του Αργεντινού θα έχει συνάντηση με την πλευρά του Ολυμπιακού για να εξεταστεί η περίπτωση. Από τον Ολυμπιακό εξετάζουν τόσο τον δανεισμό του παίκτη, όσο και τη μεταγραφή του από τη στιγμή που η Λίβερπουλ παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή.

* Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχει προκαλέσει ανησυχία στον Ολυμπιακό ο πρόσφατος τραυματισμός του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον τελευταίο αγώνα της Σαν Λορέντζο και οι ερυθρόλευκοι ίσως επανεξετάσουν την περίπτωση επιστροφής του καθώς φοβούνται το ενδεχόμενο των συχνών τραυματισμών που μπορεί να επηρεάσουν την θητεία του στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK