ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς τους Μπαρόχα, Άρθο, Κορδέρο, αλλά και Τζανετόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπελλου με τον Ηρακλή. Αναλυτικά η αποστολή του Γκουστάβο Πογέτ.

Με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Μιγκέλ Κορδέρο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ανταμ Τζανετόπουλος υπέστη μια διάταση οπισθίου μηριαίου και αποχώρησε από την προπόνηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκουστάβο Πογιέτ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου (7.30 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ. Εκτός πέρα από τους δύο προαναφερθέντες έμεινε ο Θέσαρ Άρθο, καθώς και ο ανέτοιμος Αλαΐν Μπαρόχα.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Ανέστης, Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK