Καναβάρο: “Γύρισα για να πάρω το πρωτάθλημα”
Aποφασισμένος να πανηγυρίσει με τη Γιουβέντους την κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλώνει ο Φάμπιο Καναβάρο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Sky".
O 35χρονος αμυντικός επέστρεψε στη “Μεγάλη Κυρία” μετά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως τονίζει χαρακτηριστικά: ”
Γύρισα για να πάρω το πρωτάθλημα. Αλλιώς γιατί να γύριζα;”
Γύρισα για να πάρω το πρωτάθλημα. Αλλιώς γιατί να γύριζα;”
Με τη φανέλα της Γιούβε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, ωστόσο μετά το Μουντιάλ του 2006 και συγκεκριμένα το σκάνδαλο “Calciopoli”, “μετακόμισε” στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή ήταν η αιτία που το γυαλί στις σχέσεις του με τους οπαδούς της Γιουβέντους “ράγισε”: “Λένε ότι έφυγα για τα χρήματα. Η ομάδα έκανε τότε μια εξαιρετική συμφωνία, από την οποία βγήκε ωφελημένη”, είναι η απάντηση του Καναβάρο στους επικριτές του.