Μουρίνιο: “Καμία πρόταση για Κακά”
Ο Τύπος σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία έχει... βουίξει για πιθανή μετακίνηση του Κακά είτε στη Μίλαν είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο όμως διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Βραζιλιάνος έχει ήδη... φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Πορτογάλος προπονητής εξήγησε ότι καμία προσφορά δεν έχει έρθει ακόμη για τον 30χρονο άσο, στον οποίο υπολογίζει κανονικά για τα ματς που έρχονται, αρχής γενομένης από το αποψινό με την Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ.
Ο Μουρίνιο υποστήριξε ότι ” η κατάσταση με τον Κακά είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν με τον Σαχίν, ο οποίος εξετάζει διάφορες προτάσεις. Για τον Κακά δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση” και προσέθεσε ότι συνεχίζει να αποτελεί ενεργό στέλεχος της “βασίλισσας”, τουλάχιστον έως ότου παραχωρηθεί.
” Η απόφασή μου να μείνει στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Βαλένθια είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τις ανάγκες του αγώνα. Έκανα μία αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Πέπε και κατόπιν αποφάσισα να παίξω με δύο επιθετικούς“, δήλωσε ο “Special One” για τον… παραγκωνισμό του Κακά, ο οποίος αλήθεια είναι δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες.