Μήνυμα νίκης από τον κόσμο στην Παιανία
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.
25 φίλαθλοι, πήγαν την Παρασκευή (17/10)στην Παιανία και
εμψύχωσαν τους παίκτες για το ντέρμπι και τους εξέφρασαν την στήριξη τους.
Το “παρών” στην Παιανία έδωσαν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Πατέρας, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνιάδης και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου.
Οι φίλαθλοι του “τριφυλλιού” παρακολούθησαν την προπόνηση και μετά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες και τον Χενκ Τεν Κάτε. Ενδεικτικά τους είπαν ότι ” είστε οι καλύτεροι, παίξτε γερά και με πάθος, μην φοβάστε τίποτα, εμείς είμαστε εδώ, σας στηρίζουμε ό,τι και να γίνει“.
Ο Χενκ Τεν Κάτε μίλησε εκ μέρους των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και είπε στους φιλάθλους ότι ” σας ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση σας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, μας βοηθάτε πολύ και σας θέλουμε πάντα κοντά μας“.
Από την προπόνηση απουσίασε ο Γιάννης Γκούμας, καθώς το απόγευμα η σύζυγος του Πόπη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Να τους ζήσει! Ο αρχηγός πάντως θα πάει το Σάββατο στην προπόνηση, θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
*** Πρόβλημα με τον Ροντρίγκο Σόουζα προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος φορ αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με πόνους στους δεξιούς κοιλιακούς και στο δεξιό προσαγωγό. Θα αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός.
***Oι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μπράις Μουν επέστρεψαν την Παρασκευή στην Παιανία και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Βραζιλιάνος πιθανότατα θα αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να είναι ξεκούραστος στο παιχνίδι με τη Βέρντερ.
***Δοκιμή εντεκάδας έκανε την Παρασκευή ο Χενκ τεν Κάτε. Χρησιμοποίησε τους Τζόρβα, Νίλσον, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Βύντρα, Μάτος, Σιμάο, Γκάμπριελ, Κλέιτον, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδη. Τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει πάντως στην προπόνηση του Σαββάτου.