“Θέλω καλό κλίμα στα αποδυτήρια” η εντολή Ζαγοράκη στους αρχηγούς (vids)
Στη Σουρωτή βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους αρχηγούς.
Στο τετ α τετ, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τόνισε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση κόντρα στον Αγιαξ, ζήτησε αντίστοιχη εμφάνιση και πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κλίμα της ομάδας.
Συγκεκριμένα, είπε στους αρχηγούς πως πρέπει να διατηρηθεί η οικογενειακή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, η οποία ήταν το περσινό όπλο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό είναι δουλειά των παλαιότερων και δη των αρχηγών. Στη συνέχια αποχώρησε, αφού πρώτα είδε μέσα από το αυτοκίνητό του, τα πρώτα 20′ της προπόνησης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Μπουσσαϊντί, Ζουέλα, Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης και Μαλεζάς. Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Βίκτορ Βιτόλο που την Παρασκευή έκανε ατομικό πρόγραμμα.