Αλεξανδρής: “Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς”
Στην ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Πάντως, δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία και από τους δύο τεχνικούς.
“Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Η ΑΕΚ έμπειρη ομάδα με καλό σκάουτινγκ. Εμείς δεν ήμασταν ωραίοι όμως τα παιδιά ήταν σφιγμένα και είχαμε τρεις απουσίες, ωστόσο δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας όταν η ΑΕΚ πήρε τη διαφορά. Εχω και εγώ παράπονα από τη διαιτησία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου”.
Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλεβαράκης είπε: “Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 30 λεπτά, όμως στη συνέχεια δεν είχαμε ενέργεια και ούτε καθαρό μυαλό στο τέλος. Η νίκη της ΑΕΛ είναι δίκαιη όμως έχουμε παράπονα από τη διαιτησία της τελευταίας περιόδου”.