Μαραντόνα: “Βλέπω τον Αγουέρο στη Ρεάλ!”
Ορατό βλέπει το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Σέρχιο Αγουέρο από την Ατλέτικο στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
” Βλέπω τον “Κουν” στη Ρεάλ και θεωρώ ότι μπορεί κάποια στιγμή να πετύχει αυτό που πέτυχε ο Μέσι και να κατακτήσει τη “Χρυσή Μπάλα”. Ο Σέρχιο ξέρει ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά γιατί εργάζεται σκληρά“, δήλωσε για τον Αγουέρο, ο πάλαι πότε θρύλος των γηπέδων.
Στη συνέχεια, συγκρίνοντας τους τεχνικούς των δύο “αιωνίων” αντιπάλων της Primera Division, Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Μαραντόνα είπε λακωνικά: ” Αν ήμουν πρόεδρος θα έκλεινα τον “Μου” πριν τον Πεπ. Αν ο Μουρίνιο είχε στη διάθεσή του τον χρόνο που είχε ο Πεπ, τα πράγματα ίσως να ήταν πιο ισορροπημένα”.
Αναφορικά με τα “βαριά” ονόματα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, δήλωσε: ” Θεωρώ ότι ο Μαρσέλο παραμένει ο καλύτερος παίκτης της στο πρωτάθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας παίκτης που δεν δέχεται με τίποτα την ήττα και που θα ήθελα να προπονήσω, ενώ από τον Οζίλ έχω άσχημες αναμνήσεις λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου”.
Όσον αφορά στον νικητή του φετινού Champions League, ο Μαραντόνα που βρέθηκε στην Ισπανία για να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του εγγονού του, υποστήριξε: ” Τα φαβορί για τη φετινή διοργάνωση είναι η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι“.