ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Παράσχος

Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ο Γιώργος Παράσχος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Παράσχος

Ο Ελληνας τεχνικός θα επαναφέρει στην 11άδα τους Ούμπιδες και Γιαννούλη που εξέτισαν την τιμωρία τους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ενώ στη θέση του τιμωρημένου Ταυλαρίδη θα χρησιμοποιήσει τον Φυτανίδη.

Σε ότι αφορά τους διεθνείς, ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε 45 λεπτά στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Ν. Κορέα και είχε καλή απόδοση, όπως και ο Μπάλλας που αγωνίστηκε βασικός στην ανατροπή των Ελπίδων επί της Τουρκίας.

Το πρωί της Πέμπτης τέλος αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τους Ταυλαρίδη, Τσέναμο και Μπάλλα θα επισκεφθεί το 15ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK