Βασικός ο Κριστιάνο κόντρα στον Αστέρα
Ο Λούσιο Φιλομένο είναι ο μοναδικός κλασικός στράικερ που βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε τους τραυματίες Μουσλίμοβιτς και Παπάζογλου και ως εκ τούτου ο Αργεντίνος φορ μένει ως μοναδική επιλογή για τον Πορτογάλο τεχνικό.
Στα δεξιά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Βιερίνια ενώ στα αριστερά θα παίξει ο Κριστιάνο ο οποίος θα ντεμπουτάρει στη βασική εντεκάδα. Ο Σορλέν επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ενώ, τέλος, ο Κοντρέρας θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας αφού εξέτισε την τιμωρία του.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιερίνια, Βιτόλο, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς και Φωτάκης.