Ο Καμορανέζι καλείται να πληρώσει για προ 16ετίας λάθος του
Σαν παραβάτης που ξέχασε να πληρώσει την κλήση του και αυτή τον...κυνηγά 16 χρόνια μετά πρέπει να αισθάνεται ο Μάουρο Καμορανέζι, με το πρόστιμο 37.000 ευρώ (50.000 δολλαρίων) που του επέβαλλε δικαστήριο της Αργεντινής.
Ο-για λίγο ακόμα-παίκτης της Γιουβέντους είχε τραυματίσει τον Ρομπέρτο Πιτσο σε μία αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα της Μαρ Ντε Πλάτα. Ο παθών χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση και να περάσει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων έπειτα από ένα χτύπημα του Καμορανέζι εν έτει 1994.
“Aν και δεν μπορούμε να περιγράψουμε την πράξη του Καμορανέζι ως προμελετημένη, ήταν απίστευτα αδέξια, αφύσικη και αποφεύξιμη”, ανέφερε η ετυμηγορία της έδρας για την ενέργεια του 33χρονου παίκτη.
Ο “νατουραλιζέ” Ιταλός μεσοεπιθετικός διαπραγματεύεται τη μετακόμισή του στην Μπέρμιγχαμ και παράλληλα καλείται να κάνει ένα…ένα rewind στα λάθη της καριέρας του.