Μετά την αποχή, η Καβάλα
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά την αποχή που έκαναν την Παρασκευή (25/02).
Μάκη Χάβου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την
Καβάλα με προπόνηση στη Σουρωτή και αμέσως μετά το τέλος της, ο τεχνικός του δικεφάλου ανακοίνωσε την αποστολή.
Συγκεκριμένα, οι 18 παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι και Βιεϊρίνια.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Τσιρίλο, ο οποίος μετέβη στην Ιταλία και οι Φιλομένο, Χαλκιάς, Φωτάκης, Σταφυλλίδης, Γεωργίου, Μπαλάφας, Σακελλαρίου και Βιτόλο.
O Mάκης Χάβος προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-4-2, με βασικούς τους: Κρέσιτς, Ετό, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά, Γκαρσία, Τσουκαλά, Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη καιΑθανασιάδη.
Πριν από την τελευταία προπόνηση, ο Μάκης Χάβος, μιλώντας στους παίκτες του, είπε: “Εμείς θα πρέπει αποδείξουμε ότι αυτό δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ και σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε, να κάνουμε τη δουλειά μας κόντρα στην Καβάλα και να κερδίσουμε”.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Ανδριόπουλο
Θλίψη σκόρπισε στον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η είδηση του χαμού του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Ανδριόπουλου.
Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει:
“Ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Ανδριόπουλου, ο οποίος σε ηλικία μόλις 26 ετών απεβίωσε από ανίατη ασθένεια.
Ο Ανδριόπουλος γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1985 στη Γαστούνη και τον Ιανουάριο του 2004 μεταγράφηκε από την Παναχαϊκή στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε μόλις έναν αγώνα (Αρης – ΠΑΟΚ 1-1) της Α’ Εθνικής”.